owh belum pregnant lagi la

alahai..yang hari tu bukan blighted ovum tp keesokkannya dan seterusnya adalah period..huh? Cik P niiiii..datang melawat awal lak ye..xpe xpe..hari ni kita dh suci murni..boleh cuba lagi..usaha tangga kejayaaan. :))) Ya Allah..Kurniakanlah zuriat yg baik rupa paras dan akhlaknya kepada kami :))

Advertisements

2 comments

  1. Nanie Nahar

    Samalah kita…perut kadang2 rasa cramp, pinggang sakit2, mual2, sakit kepala tapi check UPT -ve 😦
    Cik P tak datang2 juga…dah malas nak layan Cik P yang ting tong ni…

    • hanajameela

      itu la..mcm2 product dh pakai..cik P datang terlalu awal lak.hmm..putus impian ku..hehehe..xpa..yg penting kita happy2 bersama org2 tersayang kita dan terus berusaha dan berusaha lg sampai prgnt.. 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s